top of page

mnm en standaard uitgeverij

Een boek illustreren stond voor mij bovenaan mijn bucketlist. Nu is die droom uitgekomen!

hoewist?

Het is een vraag die we dagelijks horen. Hoewel het een eenvoudige vraag is, is er vaak geen ruimte voor een oprecht antwoord. MNM wilt meer ruimte maken voor mentaal welzijn. 

MNM_Promo_Vierkant.JPG

Mentale gezondheid is, zeker sinds de coronacrisis, een belangrijk onderwerp. Daarom wil MNM jongeren helpen zodat ze op een leuke, grappige manier met hun gedachten kunnen omgaan. Dankzij programma’s als Generation M en de online groepsgesprekken van Hoewist? heeft de radiozender daar ondertussen heel wat ervaring mee.

Mediteren.png

Dit boek is een kruising tussen een dagboek, agenda en to do-lijst. Een bullet journal waarin je lijstjes kan bijhouden, maar waarin ook toffe quotes van MNM-DJ’s, challenges en trackers staan. Het is een boek dat jonge mensen aanspoort om hun gevoelens neer te pennen. Want het is oké om je niet oké te voelen.

Erover schrijven en je gedachten ordenen kan soms al helpen. Dit bullet journal is een plek om je te uiten zonder barrières.

Je kan het boek vanaf nu kopen in de MNM webshop!

Selfie_Dj's_.png
LGBTQ_.png

We gingen samen aan de slag en tonen nu met trots het eindresultaat!

Ik maakte illustraties en de lay-out van het hele boek.

Ik ben MNM (en met uitbreiding  VRT) en Standaard Uitgeverij enorm dankbaar voor deze mooie kans en enorm fijne samenwerking!

bottom of page